Ajankohtaista

Ryhdy TJKL-Kummiksi! 

Finnish Flash Ry:n järjestämälle Teemun jääkiekkoleirille on joka vuosi valtavasti enemmän halukkaita kuin on mahdollista ottaa mukaan. Vaikka leirimaksu on pidetty aina kohtuullisena, ei leiri kuitenkaan ole mahdollinen kaikille.

Ryhdy Teemun jääkiekkoleirin kummiksi ja avaat oven Suomen tunnetuimmalle jääkiekkoleirille!
Teemu ja Finnish Flash ry haluavat kutsua sinut mukaan TJKL-kummiksi vuodelle 2024. Näin mahdollistetaan leirille osallistuminen monelle sellaiselle juniorille, jolle se ei muuten olisi mahdollista.

TJKL-kummina teet kerralla paljon hyvää 

1) Olet mukana mahdollistamassa edullista kiekkoleiriä kaikille osallistujille.

2) Voit lähettää valitsemaltasi alueelta tai joukkueesta leirille yhden juniorin, jolle ei olisi muuten mahdollista päästä leirille.

3) Voit lähettää leirille toisen juniorin, jonka haluat palkita esim. hyvästä harjoittelusta tai koet hänen muuten ansainneen leiripaikan.

4) Saat yrityksesi nimen TJKL-leirin verkkosivuille.

5) Sinun tai sinun osoittama on kutsuttu henkilökohtaisesti Teemun isännöimään TJKL-kummien tapaamiseen huhtikuussa 2024. 

Kummimaksu 2000€
TJKL-kummeja valitaan vuonna 2024 vain 15.

Koska leiripaikat myydään aina heti loppuun eivätkä kaikki mahdu mukaan, haluamme antaa Kummille mahdollisuuden tukea myös niitä lapsia, joille leiri jäisi vain unelmaksi. Mikäli Kummi niin haluaa, Finnish Flash etsii leiripaikalle hyväntekeväisyyden kautta pääsevän juniorin. Halutessaan Kummi voi myös antaa molemmat leiripaikat hyväntekeväisyyteen.

Kummiksi Teemun Jääkiekkoleirille voi ryhtyä yrityksenä, yhteisönä tai yksityishenkilönä.

Terveisin Teemu ja Finnish Flash Ry

Katso esite tästä

  

HYVÄNTEKEVÄISYYS GOLF 2024


VUODEN 2024 GOLF-TAPAHTUMA TULLAAN JÄRJESTÄMÄÄN 30-VUOTISJUHLAN YHTEYDESSÄ 8.8.2024.

LISÄTIETOA JA MYYNTI TAPAHTUMAAN TULLAAN ALOITTAMAAN TAMMIKUSSA 2024!